stall med murade väggar

Byggföretaget | G.B.F. Construktion Sweden AB

Hantverkare i Göteborg & Kungsbacka

Söker du professionella byggare i Göteborg & Kungsbacka? Då har du hittat rätt! Byggföretaget G.B.F. Construktion startades 2008 och drivs av fyra delägare, Hans-Jörgen Olsson och bröderna Wojciech och Waldemar Fiejtek som ursprungligen kommer från Polen men arbetat i Sverige med bygg- och måleriarbeten sedan 1999.

Vi vill vara ett självklart val när det kommer till byggfirma i Göteborg & Kungsbacka!

Företaget har två anställda förutom ägarna.

Professionella murare

Vi utför allt inom bygg åt både företag och privatpersoner i Västsverige, mestadels Göteborg & Kungbacka. Några typer av arbeten som vi ofta gjort är betongarbeten, nybyggnation av villor och ombyggnation av de flesta fastigheter.

Murning, pustning och betong är vårt specialområde inom byggbranschen – och vi tar uppdrag för både privatpersoner och företag.

En bra murare är noggrann och precis i sitt arbete, vilket krävs för att får ett bra och hållbart resultat. Söker du en bra murare? Kontakta oss för pris på murning!

Våra kunder

Vår noggrannhet präglar alla jobb vi gör. Vi letar alltid efter den bästa lösningen för att få ett slutresultat av hög kvalitet. Genom åren har vi fått många nöjda kunder som rekommenderat oss vidare.

Se ett urval referensbilder »